Başkan Alıcık esnafı yalnız bırakmıyor

16.01.2019

• Başkan Alıcık esnafı yalnız bırakmıyor

Esnafın ve işçinin destekçisi olmaya devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şirinevler Mahallesi Devlet Karayolu üzerinde hizmete giren Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Alıcık, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın işyeri sahibi kıymetli abimiz Mehmet Saykı’ya ve Nazillimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Nazillimizde işyeri sayımız her geçen gün artıyor. Bu nedenle esnafımızın desteklenmesi ve açılan işyerlerinin devamlı olmasını çok önemsiyoruz. Allah’ın izniyle büyüyen ve gelişen Nazillimiz bundan sonraki süreçte de yaşanan ekonomik darboğazı en iyi şekilde atlatıp, üreten, verimli ve kendi öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiren bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Saykı, “İşyerimizde okul öncesi eğitim araçlarından oyuncağa, matbu evraktan kostüme kadar birçok çeşit bulunuyor. Tüm Nazilli halkını dükkanımızı ziyarete bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı törende duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.