Başkan Alıcık Petek Unlu Mamülleri’nin açılışını yaptı

10.10.2018

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Zafer Mahallesi 1711 sokakta faaliyete geçen Petek Unlu Mamulleri’nin açılışını yaptı.

• Başkan Alıcık Petek Unlu Mamülleri’nin açılışını yaptı

Başkan Alıcık, gıda sektöründe hizmet vermek üzere faaliyete geçen Petek Unlu Mamülleri’nin açılışını yaptı.

Açılışa Alıcık’ın yanı sıra, 24. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Alıcık ve Kılınç, iş yeri sahibi Ebru Çetin’e yeni yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Nazillimizde kadın girişimcilerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Bu ilçemiz adına mutlu olmamız gereken bir durum. Hanımların hem kendi ayakları üzerinde durmaları hem de ev ekonomisine katkıda bulunmaları çok önemli. Bu anlamda Ebru kardeşimizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Alıcık’a teşekkür eden işletme sahibi Ebru Çetin, “Bu yerin açılmasında en büyük desteği babam verdi ve her zaman yanımızda oldu. Hanımların kendi işlerini yapmaları ve başarabileceklerine inanmaları çok önemli. Ben KOSGEB desteği ile iş yerimi açtım. Bugün bizimle olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.