Başkan Alıcık Cemre İklimlendirmenin açılışına katıldı

13.02.2018

Başkan Alıcık, Turan Mahallesi’nde hizmete giren Cemre İklimlendirmenin açılışına katıldı.

• Başkan Alıcık Cemre İklimlendirmenin açılışına katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turan Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi No:107/1B’de hizmete giren Cemre İklimlendirmenin açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Alıcık, “Murat Bayhan kardeşime yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde her hafta açılışlar yapıyoruz. Nazillimiz gün geçtikçe yeni girişimciler kazanıyor. Memleketin bir evladı olarak bu beni mutlu ediyor. Ekonomisiyle sosyal yaşamıyla büyüyen bir Nazilli var. Esnaflarımızın yüzü güldükçe ilçemizin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Açılışını yapmış olduğumuz yeni iş yerimiz, Murat kardeşime, ailesine ve tüm Nazilli’ye hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar versin” ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık’a açılış törenine katıldığı için teşekkür eden işyeri sahibi Murat Bayhan, “Ziya Gökalp Caddesi üzerinde dükkânımızı açtık. Vatandaşlarımızı yeni iş yerimize bekliyoruz. Bu süreçte bize destek olan ailemize, dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.