Nazilli Belediyesi’nden Afrin’e mehterli destek

9.02.2018

Nazilli Belediyesi, Afrin’e operasyon başlatan Türk Silahlı Kuvvetlerine destek için, üzerinde ‘Afrin Harekâtı onurumuzdur. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Ordumuzu muzaffer eylesin’ yazılı pankart açarak Mehter konseri verdi.

• Nazilli Belediyesi’nden Afrin’e mehterli destek

Nazilli Belediyesi Mehter Takımı Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Belediye Meydanı’nda konser verdi.

Yaklaşık 4 saat süren mehteran gösterileri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Muhtarlar ile birlikte mehter takımının çaldığı marşlara eşlik eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Milletimiz yıllarca kahramanlık destanları yazmış, özgürlüğünden biran olsun taviz vermemiştir.  Afrin bölgesine başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı yüzlerce yıldır sürmüş olan bağımsızlık mücadelemiz ve arzumuzun en büyük kanıtlarından biri olmuştur. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehlikeye sokacak, tehdit edecek her türlü oluşumun dün olduğu gibi bugün de karşısındayız. Afrin’deki kahraman askerlerimize destek için bugün Belediye Meydanında mehter takımımız bir konser verdi. Dünya’nın en eski askeri bandolarından biri mehterandır. Mehter, Türk kahramanlığının evrensel boyutlara ulaştığının görkemli bir kanıtıdır.  Bunu bir kez daha hatırlatmak istedik. Allah, kahraman Türk askerinin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.