Başkan Alıcık 82 mahalle muhtarı ile yeni yıl yemeğinde buluştu

29.12.2017

Başkan Alıcık, 82 mahalle muhtarı ile Nazilli Belediyesi tarafından Menderes Et ve Balık Restoranda düzenlenen yeni yıl yemeğinde buluştu. Yemekte konuşan Başkan Alıcık, 2017 yılı boyunca gerçekleştirilen icraatlarda ‘uç beylerim’ dediği muhtarlarla istişare halinde olduğunu hatırlatarak, “Nazilli’nin ışıklandırmaya ihtiyacı yok, icraata ihtiyacı var. 2018 yılında projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

• Başkan Alıcık 82 mahalle muhtarı ile yeni yıl yemeğinde buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 2017 yılı boyunca sürekli istişare halinde olduğu ve uç beylerim’ dediği 82 mahalle muhtarı ile yılın son haftasında tekrar bir araya geldi.

Muhtarlara çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Alıcık, “Muhtarlarımıza yeni yılda başarı mutluluk ve huzur diliyorum. Biz bütün yıl birlikteydik. 2017 sonunda da birlikte olalım istedim. Bu nedenle yeni yıl yemeği tertip ettik. 2018 yılında da inşallah hep birlikte Nazillimiz için ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Nazillimizin ışıklandırmaya ihtiyacı yok, icraata ihtiyacı var. 2018 yılında projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeni yıl yemeği organizasyonu için Başkan Alıcık’a teşekkür eden muhtarlar, “ Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirdi. Yollar, köprüler, camiler, düğün salonları, pazaryerleri, muhtarlık binaları, sosyal çatılar, okul tadilatları, parklar ve sayamadığımız yüzlerce proje yaptı. Allah başımızdan eksik etmesin. Her zaman başkanımızın yanındayız” dedi.