Yollarıyla da örnek kent: NAZİLLİ

13.11.2017

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İsabeyli Mahallesi 9’uncu Cadde’de yol yapım çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

• Yollarıyla da örnek kent: NAZİLLİ

Nazilli Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aydın Denizli Karayolu ile İsabeyli Sultan Mehmet Caddesi arasında bulunan 450 metre uzunluk ve 15 metre genişliğindeki 9’uncu Cadde’de yol yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yol yapım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana söz verdiği gibi tüm mahallelere hizmet götüren Başkan Alıcık, örnek kent Nazilli için durmadan çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi: