Ev Işığı Projesi ile ihtiyaç sahibi aileler sevindiriliyor.

19.12.2015

Nazilli Belediyesi gönüllü proje ekibi tarafından hayata geçirilen Ev Işığı Projesi ile ihtiyaç sahibi aileler sevindirilmeye devam ediyor.

• Ev Işığı Projesi ile ihtiyaç sahibi aileler sevindiriliyor.

Nazilli Belediyesi gönüllü proje ekibi tarafından hayata geçirilen Ev Işığı Projesi sayesinde vatandaşlarımızın kullanılabilir durumda olan temel ev eşyaları, ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza Belediyemiz tarafından ulaştırılmaktadır. Ev ışığı projesi toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı yaygınlaştırarak, Nazillimizde karşılıklı sorumluluk duygusunun gelişmesi için başlatılmıştır. Projemiz kapsamında; kullanılabilir durumda, ihtiyaç fazlası olan her türlü ev eşyaları alınarak, ihtiyaç sahiplerine ulaşması sağlanmaktadır.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK Nazilli Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik alanında pek çok ilk ve örnek projelere imza attıklarını belirtti. Ev ışığı projemiz Belediyemiz gönüllü personelleri tarafından yürütülmektedir. “Ev ışığı projemiz ile duyarlı vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir durumda olan eşyaları evlerinden alınarak, eşyalara ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırılmaktadır. Proje kapsamında vatandaşlarımız arasında karşılıklı minnet duygusunun oluşumundan öte vicdani ve manevi duyarlılığı güçlendirerek, sosyal bir ağ oluşturulmuştur. özellikle projenin yürütülmesi aşamasında vatandaşlarımız arasında gizlilik ilkesine riayet edilmesi konusunda hassasiyet gösterilmektedir.”

Projemizi hayata geçirdiğimiz günden itibaren çok sayıda eve ışık olmaya çalıştık ve bizi bu yolda en çok heyecanlandıran yüzlerdeki gülümsemeye şahitlik etmek oldu.

Nazilli Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen “ev ışığı” projesi doğrultusunda kullanılabilir eşyasını vermek isteyen vatandaşların ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşların Nazilli Belediyesi ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

İletişim Bilgileri:

Tel: 0 256 313 20 28 – Dahili 101, 113, 224, 382